Opslået på: 26/02/20 Sendt af: Mark Barber
Efterhånden som virksomheder over hele verden arbejder på at gøre deres organisationer mere bæredygtige, så bliver det også vigtigere og vigtigere for hoteller, restauranter og cafeer.…
Opslået på: 21/02/20 Sendt af: Mark Barber
Den miljøbevidste tilgang er med i alt, hvad de laver. Både når det kommer til det hjemmebryggede øl, maden og sågar vandet, de serverer.
Opslået på: 20/01/20 Sendt af: Mark Barber
Lækker mad, gennemført stil og en snert af romantik. Findes der noget mere fransk? Det skulle da lige være en lun croissant og en friskbrygget kop kaffe. Alt sammen finder du i den…
Opslået på: 16/01/20 Sendt af: Mark Barber
Sami Kurjieh af DEJ, at skifte det traditionelle is- og flaskevand ud med filtreret vand fra Purezza. En udskiftning, der gik hurtigt og har gjort arbejdet nemmere for personalet.…
Opslået på: 13/11/19 Sendt af: Sidrah Ahmad
Cafes and restaurants are waking up to an opportunity by removing single use items from their venue to boost their bottom line and reduce overhead costs.
Opslået på: 02/07/19 Sendt af: Sidrah Ahmad
Det er tydeligt, hvor stor en trussel bakterieinfektioner er for restauranter og underholdningssteder. Leverandører af drikkevare skal være opmærksomme på faldgruberne.
Opslået på: 02/07/19 Sendt af: Sidrah Ahmad
Efter en del kritik er denne boblevand blevet mishandlet en smule. Hvad vi før har set som det rene gas, skal nu ses som en sprudlende ledsager.
Opslået på: 02/07/19 Sendt af: Sidrah Ahmad
I modsætning til sukkerholdige energidrikke, som er fyldt med kalorier, så er danskvand sukkerfrit. Det er friskt, boblende og smager fantastisk.