banner image

Er danskvand usundt?

Opslået på: 02/07/19 Sendt af: Sidrah Ahmad

Danskvand har mange sunde fordele

Rent helbredsmæssigt, så har danskvand alle de samme fordele, som du også oplever ved at drikke almindeligt vand. Almindeligt væskeindtag er selvfølgelig den største fordel, men vidste du har vand hjælper dig på rigtigt mange områder?

  • Det smører leddene
  • Den leverer ilt til cellerne
  • Den hjælper med at regulere din kropstemperatur
  • Den sikrer effektiv fordøjelse af din mad

Her er nogle af de mindre oplagte fordele, som danskvand har på dit helbred.

Danskvand hjælper på forstoppelse og dårlig fordøjelse

Har du nogensinde nydt et glas danskvand for at få gang i maven igen? Undersøgelser viser rent faktisk, at det er en god ide. Der er videnskabeligt bevis for, at danskvand har en positiv effekt på din fordøjelse. Et studie, som er blevet delt af National Center for Biotechnology Information fandt ud af, at danskvand sætter gang i fordøjelsen, så man ikke udvikler forstoppelse. Hvad er prikken over i’et? Danskvand gør det også lettere at tømme blæren, og en tom galleblære har mindre sandsynlighed for at udvikle gallesten.

Danskvand medfører ikke nedbrydning af calcium

Der går rygte om at sodavand og boblevand kan medføre nedbrydelse af calcium i dine knogler og reducere knogledensiteten, og det har gjort mange nervøse for om danskvand har samme effekt. Men boblerne er ikke årsagen til problemet, og nu vi er ved at debattere, så mener de fleste eksperter, at det enten er fosforsyren eller koffeinen i sodavand, som er skyld i dårligere tænder. Danskvand indeholder ingen af disse ingredienser.

Danskvand er ikke dårlig for dine tænder

Den Amerikanske Tandlægeforening (ADA) har udgivet en undersøgelse omkring pH værdien i populære drikkevarer. Konklusionen? Danskvand er en af dine tænders mindste bekymringer. New York Times bragte en artikel i 2016, hvor en af eksperterne bag forsøget bekræftede, at danskvand ikke påvirkede tændernes emalje. Han satte grænseværdien for, hvilken pH værdi, der medførte nedbrydning af tænderne til at være under 4. Sodavand har en pH værdi på ca. 2,4. Danskvand ligger over 5. Dette er over pH værdierne, som vil kunne påvirke dine tænder.

Tilføj lidt bobler med et Purezza system

Filtreret, boblende vand kan hjælpe dine kunder med at overkomme smagsproblemer, som man måtte have med postevand. Tilføj lidt citron, lidt mentol eller en tynd skive agurk og du får en smagfuld danskvand. Mulighederne er endeløse når du sørger for at blande lidt kreativitet ind i ligningen. Invester i et Purezza system for at skabe en lækker madoplevelse i din cafe eller restaurant.

Er du interesseret i at servere Purezza på din restaurant?

Du kan nu finde Purezza i over 8.000 restaurationer i Nordamerika, Europa og Australien. Nøglen til vores succes ligger i vores omfattende udvalg af Purezza-produkter, der gør det muligt for restauranter, caféer, konferencer og hoteller at skabe en sund bundlinje ved at sælge vand med eller uden brus.

Kontakt os for at finde ud af mere eller tale med en Purezza-ekspert i dag for at finde det rigtige produkt til dit sted.