Vi er globale

Purezza Premium Water er en del af den globale Waterlogic-koncern. Uanset om behovet er en enkel løsning for kun et eller to hoteller eller en international hotelgruppe, der søger en koordineret global løsning, så er det Purezza det rigtige valg.

Purezza vatten

Purezza har siden sin tilblivelse i 2013 haft en god vækst og bliver med stolthed serveret på flere tusinde serveringssteder på tværs af Europa, Nord- og Sydamerika og Australien.

Udover vores markeder, hvor vi fysisk selv er til stede, udvider Waterlogic distributionsnetværk sig til 60+ markeder globalt inkl. Kina, Singapore, Hong Kong, Europa, Sydamerika og Mellemøsten.

Vores distributionspartnere giver os mulighed for at levere installation, vedligeholdelse og service på tværs af vores produkter på vores indirekte markeder.

Vi vokser hele tiden, og derfor føler vi os forpligtet til at præsentere dig for et brand, produkt og service, der er kompromisløs og samtidig kultivere positive oplevelsermed vores nuværende og potentielle kunder på globalt og lokalt niveau.

Purezza

Derfor har din restaurant brug for Purezza

For mere information kontakt os nu

Se mere her