I lyset af den igangværende Corona krise har vi taget alle forholdsregler med hensyn til vores medarbejdere og vores service. Vi har fuldt fokus på hygiejne og følger Sundhedsstyrelsens råd og anvisninger omkring COVID-19. Det betyder, at det kan tage lidt længere tid end normalt, før vi besvarer din forespørgsel.

Vi er globale

Purezza Premium Water er en del af den globale Waterlogic-koncern. Uanset om behovet er en enkel løsning for kun et eller to hoteller eller en international hotelgruppe, der søger en koordineret global løsning, så er det Purezza det rigtige valg.

Siden Purezzas oprindelse i 2013 er vi vokset med succes, og vi er stolte af at servere rent og miljøvenligt flaskevand i tusindvis af restauranter i 15 lande, herunder Nordamerika, Sydamerika, Europa og Australien.

Udover vores markeder, hvor vi fysisk selv er til stede, udvider Waterlogic distributionsnetværk sig til 60+ markeder globalt inkl. Kina, Singapore, Hong Kong, Europa, Sydamerika og Mellemøsten.

Vores distributionspartnere giver os mulighed for at levere installation, vedligeholdelse og service på tværs af vores produkter på vores indirekte markeder.

Vi vokser hele tiden, og derfor føler vi os forpligtet til at præsentere dig for et brand, produkt og service, der er kompromisløs og samtidig kultivere positive oplevelsermed vores nuværende og potentielle kunder på globalt og lokalt niveau.

purezza distribution model world map

Derfor har din restaurant brug for Purezza

For mere information kontakt os nu

Se mere her

Vi er sociale