Førende teknologi

Purezza bruger den nyeste teknologi. Det forbedrer smagen og fjerner bakterier og partikler, så dit drikkevand altid har den høje kvalitet som dine restaurantgæster forventer.

Vores Purezza dispenseringsløsninger indeholder to kerneteknologier:

Performance filtrering

Professionel kvalitets filtrer bruges til at forbedre smagen og reducere lugt, hvilket resulterer i rent, koldt, krystalklart vand.

Ice bath køleteknologi

Ice Bank-køleteknologi er en nødvendighed i travle restaurationer, hvor store mængder af iskoldt vand er påkrævet.


Premium Chilled Still & Sparkling Water for Restaurants

Hos Purezza er kvaliteten og smagen af vores vand vigtig. Vores systemer bruger den nyeste inden for filtreringsteknologi med udstyr, der er specielt designet til anvendelse i en høj kapacitetskøler.

  • Eksklusivt Fibredyne II media med AgION® antimikrobiel beskyttelse, som fj erner en hver potentiel bakterie.
  • Smag og lugtreduktion. Kemisk (klor) og urenhedsreduktion.
  • Teknologien Submicron reducerer snavs og partikler helt ned til ½ mikron i størrelsen. Det reducerer sundhedsforurendende stoffer som Cryptosporidium og Giardia cyster. (Diarre, kvalme opkast og dehydrering).
  • Forbedrer smagen i vandet og hjælper med at bevarer vandets karbonering.
  • Bibeholder vigtige og sunde mineraler.


Kontakt os for mere information

Hvorfor har din restauration brug for Purezza

Vi er sociale