banner image

Alt det bedste fra det franske køkken – midt i København

Opslået på: 20/01/20 Sendt af: Mark Barber

Lækker mad, gennemført stil og en snert af romantik. Findes der noget mere fransk? Det skulle da lige være en lun croissant og en friskbrygget kop kaffe. Alt sammen finder du i den lille franske bistro, Voulez-Vous, i hjertet af København.

Det travle Københavnske byliv bliver øjeblikkeligt erstattet med en stemning af fransk hygge og eksklusivitet, når du træder ind i den lille restaurant. Som var du pludselig midt i de franske gader.

Nicholas Vahe, der selv kommer fra Frankrig, etablerede Voulez-Vous for 3 år siden med et ønske om at give gæsterne en autentisk fransk oplevelse.

”Hvis du lukker øjnene, skal du føle, du er i Frankrig. Fransk mad, fransk duft, fransk stemning. Det er den oplevelse, vi gerne vil give vores gæster,” fortæller Nicholas Vahe, der både er ejer og kok hos Voulez-Vous.

Råvarerne er altid i centrum

Er du typen, der altid bestiller din yndlings ret, når du går ud og spiser, så er Voulez-Vous nok ikke stedet for dig. Her er det nemlig ikke sikkert, du kan få den samme ret to gange. Er du derimod til overraskelser og friske sæsonvarer, vil du sætte pris på konceptet i den franske bistro.

Her bestemmes dagens aftenretter ud fra hvilke friske råvarer, der er tilgængelige, og derfor føres der ikke menukort om aftenen.

”De gode, friske råvarer er i centrum, når vi laver dagens retter. Derfor finder du ikke et fast aften-menukort, men du kan selvfølgelig ringe ind og høre dagens specialiteter, hvis du vil vide på forhånd, om det er noget for dig,” fortæller Nicholas Vahe.

Selvom der er variation i retterne, er du altid garanteret gode portioner, gode priser og en god, jordbunden stemning, når du besøger Voulez-Vous.

Kvaliteten findes også i vandet

Kvalitet og friskhed er nøgleord hos Voulez-Vous, og derfor har restauranten også valgt at servere vand fra Purezza Premium Water.

”Vandet fra Purezza går godt i tråd med den oplevelse, vi vil give gæsterne og den franske ånd i bistroen. Jeg valgte at installere det pga. bæredygtigheden og økonomien i det, og så er det meget nemmere for mit personale at håndtere. De slipper for at bære tunge kasser med vandflasker og gå op og ned fra kælderen,” siger Nicholas Vahe.

Ifølge Nicholas har gæsterne udelukkende været positive overfor vandet, der kan serveres med og uden brus. Og så bruger Voulez-Vous også Purezzas danskvand til drinks og lemonade.

Fremtiden for Voulez-Vous

Drømmer du om en smuttur til Frankrig og en aften med lækker mad og drikke, kan du besøge den franske bistro på Larsbjørnsstræde i København. Og ifølge Nicholas Vahe er der planer om at åbne en fransk vinbar overfor restauranten, hvor du kan finde god vin og ost, som du ikke finder andre steder i København. Vi venter i spænding.

Bon appétit!

Er du interesseret i at servere Purezza på din restaurant?

Du kan nu finde Purezza i over 8.000 restaurationer i Nordamerika, Europa og Australien. Nøglen til vores succes ligger i vores omfattende udvalg af Purezza-produkter, der gør det muligt for restauranter, caféer, konferencer og hoteller at skabe en sund bundlinje ved at sælge vand med eller uden brus.

Kontakt os for at finde ud af mere eller tale med en Purezza-ekspert i dag for at finde det rigtige produkt til dit sted.

Vi er sociale