Hvad siger vores kunder?

"Purezza Premium Water er et komplet koncept, som er klar til brug. Derudover er det et simpelt plug & play system. Mine medarbejdere kan tydeligt mærke fordelene ved Purezza.

Det letter arbejdsgangen og lagerkapaciteten betydeligt, og det rene vand har ALTID den helt rigtige temperatur. Jeg har ikke oplevet nogle ulemper med Purezza systemet.

Alt fra samtalen med sælgeren, til levering og installering samt selve produktet i brug, har fungeret upåklageligt. Alt i alt, så er Purezza Premium Water et gennemtænkt produkt. Flaskerne er enestående og Purezza Still Water er dejligt, friskt og blødt. Desuden har Purezza Sparkling Water en meget behagelig form for bobler."

Tobias Wikberg
Hotell Rival, Sweden

"Purezza konceptet er enkelt og funktionelt. Det lækre filtrerede vand i de stilfulde Purezza glasflasker er meget populært blandt vores gæster. Personalet har taget rigtigt godt imod Purezza, da det giver os mere plads og samtidig er let at betjene. Vi er glade for at have indgået et samarbejde med Purezza Premium Water, da det med til at højne vores kvaliteten af drikkevand, fremfor almindelig flaskevand. Purezza bidrager til vores eksisterende strategi, om at tænke grønt og spare miljøet for høje CO2-udslip, samt brug af store mængde plastmaterialer.”

Rebecca
Collins Quarter, Australia

Fordelene ved Purezza