I lyset af den igangværende Corona krise har vi taget alle forholdsregler med hensyn til vores medarbejdere og vores service. Vi har fuldt fokus på hygiejne og følger Sundhedsstyrelsens råd og anvisninger omkring COVID-19. Det betyder, at det kan tage lidt længere tid end normalt, før vi besvarer din forespørgsel.

Hvad siger vores kunder?

"Purezza Premium Water er et komplet koncept, som er klar til brug, og et simpelt plug & play system. Mine medarbejdere kan tydeligt mærke fordelene ved Purezza.

Det letter arbejdsgangen og lagerkapaciteten betydeligt og det rene vand har ALTID den helt rigtige temperatur. Jeg har ikke oplevet nogle ulemper med Purezza systemet.

Alt fra samtalen med sælgeren, til levering og installering samt selve produktet i brug, har fungeret upåklageligt. Alt i alt, så er Purezza Premium Water et gennemtænkt produkt. Flaskerne er enestående og Purezza Still Water er dejligt, friskt og blødt. Desuden har Purezza Sparkling Water en meget behagelig form for bobler/danskvand.”"

Tobias Wikberg
Hotell Rival, Sweden

"Purezza konceptet er enkelt og funktionelt. Det lækre filtreret vand i de stilfulde Purezza glasflasker er meget populært blandt vores gæster. Personalet har taget rigtigt godt imod Purezza, da det giver os mere plads og samtidig er let at betjene. Det gør os glade at have indgået et samarbejde med Purezza Premium Water, da det med til at højne vores kvaliteten af drikkevand, fremfor de almindelig flaskevand. Purezza bidrager til vores eksisterende strategi, som er at tænke grønt og spare miljøet for høje CO2-udslip, samt brug af store mængde plastmaterialer.”

Rebecca
Collins Quarter, Australia

Hvorfor har din restauration brug for Purezza

Vi er sociale