Hoteller, Konferencer & Funktionscentre

Purezza løsningen giver utrolige indtjeningsmuligheder til restaurationen, såsom hoteller og konferencecentre.

En af nøglekomponenterne til at levere en positiv og sund spiseoplevelse til dine gæster er rent koldt drikkevand. Dette kan virke som en enkel og indlysende detalje, men det overses ofte.

Purezza vandløsninger er effektive og tilbyder højt flow og høj kapacitet udelukkende til HORECA-sektoren samt alle typer restauranter, caféer, hoteller, konferencer og cateringsteder, barer og klubber.

Meget effektive indtjeningsmuligheder

Vores systemer kan generere indtægter i restauranten, barerne og konferencens områder. At tilføje vand med eller uden brus til konferencepakker er en enkel, meget effektiv strategi til at skabe fantastiske indtægter.

Premium kvalitet

Purezza er alsidig fordi vores løsning kan bruges i næsten ethvert rum, hvor drikkevarer serveres.

Reducer din miljøpåvirkning

Purezza reducerer omkostningerne markant og eliminerer miljøpåvirkningen af dyre engangsflasker. Spar tid, penge og besvær med Purezzas miljøvenlige tappesystemer. Tilføjelse af Purezza til konferencepakken eller drikkevarepakken er en enkel og effektiv måde at øge overskuddet betydeligt på.

GENANVENDELIG PUREZZA SERVERINGSFLASKER

Udskift besværlige og dyre engangsflasker med smukt brandede, genanvendelige Purezza flasker og udnyt fordelene. Giv dine spisesteder den ultimative vandoplevelse med frisk udleveret Purezza lige fra hanen til bordet. Ikke bare vand med eller uden brus, Purezza er fantastisk til at fremstille cocktails, mocktails, hjemmelavede sodavand eller aromatiseret vand med brus.

PUREZZA, LOKALT ELLER GLOBALT

DET ER DIT VALG

Purezza Premium Water er en del af den globale Waterlogic koncern. Uanset om det er en enkel løsning for kun en eller to restauranter eller en international restaurantgruppe, der søger en koordineret global løsning, er Purezza det klare valg.

FÅ DIT PUREZZA SYSTEM I DAG

Kontakt os her

Hvorfor har din restauration brug for Purezza