I lyset af den igangværende Corona krise har vi taget alle forholdsregler med hensyn til vores medarbejdere og vores service. Vi har fuldt fokus på hygiejne og følger Sundhedsstyrelsens råd og anvisninger omkring COVID-19. Det betyder, at det kan tage lidt længere tid end normalt, før vi besvarer din forespørgsel.

Purezza forskellen

De vigtigste fordele ved Purezza

Purezza systemet giver en række fordele til enhver restauration. Uanset størrelsen på restaurationen eller lokalets forretningsmodel vil der altid være værdi i Purezza systemet.

Forøg indtjeningen

Spar tid og penge med Purezza

Omkostningsbesparelser

Omkostningerne ved vand fra vandværkerne er lave, og omkostningerne til CO2 er billige. Omvendt er omkostningerne ved for pakket flasker med vand med eller uden brus, er relativt høje.


Flaskevand betales oftes som "pr. Enhed", mens Purezza systemet kommer til en fast, lav pris.
Derfor kan der foretages betydelige omkostningsbesparelser for de restaurationer som sælger meget vand.

Flere indtjeningskilder

På grund af de lave omkostninger ved brug af et Purezza system, kan det bruges som en base for et uendeligt udvalg af aromatiserede drikkevarer ved blot at tilføje frugtsirup, frugtsaft, ægte frugter og friske ingredienser, mixere, istea sirup og så videre. Alsidigheden af Purezza øger indtægtsmuligheden, selv for små restaurationer, der ikke har et højt forbrug af vand.

Flere måder at gøre det på

Purezza kan sælges til forbrugeren "pr. flasken", "pr. person", "pr. Borddækning" eller som en del af en drikkevarepakke.

Miljøvenligt

Purezza eliminerer leveringen af flasker, lastbiler, plastproduktion og bortskaffelse af affald (ingen flasker i naturen). Purezza trækker ikke vand fra underjordiske akviferer, hvilket mange flaskevandsprodukter gør.

large river running through a forest on a sunny day

Pladsbesparende og nem håndtering

Med Purezza er det ikke nødvendigt at optage værdifuld opbevaringsplads til paller med flaskevand. Purezza-flaskerne kan genanvendes op til 6000 gange.

Purezza premium sparkling and still water bottles

Frisk dispenseret og praktisk

Da Purezza udleveres øjeblikkeligt på lokalet, er det altid frisk i modsætning til flaskevand, der kan opbevares i alt op til to år, før det serveres. Purezza leverer en ubegrænset forsyning med frisk, koldt vand med eller uden brus. Det løber aldrig ud, og der er derfor ikke behov for at genbestille flasker eller vente på levering.

Purezza sparkling water tap being used in a restaurant

Flere muligheder

Purezza løsningen handler ikke om vand! Tilsæt sirupper, frisk frugt og urter for at skabe sodavand, mocktails, cocktails, iste og detoxvand.

Purezza sparkling water cocktail

Eksklusivt for gæstfrihed

Purezza er kun tilgængeligt som et frisk udleveret on-tap systemrestauranter, caféer, hoteller og andre restaurationer. Det kan ikke købes som et færdigpakket detailudbud, hvilket gør det mere eksklusivt end flaskevand, der er tilgængeligt i ethvert supermarked eller butik.

Purezza sparkling water tap being used in a restaurant

Purezza Globale Netværk

Purezza findes i 13 lande i Australien, Europa og USA og vokser. Udover vores direkte markeder udvider Waterlogic distributionsnetværk sig til 40+ markeder globalt inklusivt Asien, Europa, Nord- og Sydamerika, Afrika og Mellemøsten. Dette giver os mulighed for at levere og administrere løsninger i over 60 lande over hele verden samt yde omfattende field service support til alle vores kunder.

Læs mere her

purezza distribution model world map

Vi er sociale