Purezza-historien

Purezza har siden sin tilblivelse i 2013 haft en god vækst og bliver i dag anvendt på flere tusinde serveringssteder på tværs af Europa, Nord- og Sydamerika og Australien

En stigende efterspørgsel fra forbrugerne, motiverede Purezza til at lancere et simpelt, nutidigt og godt alternativ til flaskevand ved at levere premium vandløsninger. Dette gjorde det muligt for restaurationer at udnytte deres egen lokale vandforsyning sammen med Purezza. Purezza systemet anvender de nyeste teknologier til at levere rent, forfriskende, smagfuldt og iskoldt vand med eller uden brus, som er sundere, renere og samtidig er mere miljøvenligt.

Mange restauranter fortsætter dog med at benytte det traditionelle flaskevand, som både er dyrt, ineffektivt og miljøskadeligt. Da forbrugerne i stigende grad afviser ikke miljøvenlige tendenser, bliver det unikke koncept med sundt, friskt filtreret vand hurtigt det foretrukne alternativ og omformer forbrugeradfærden.

Purezza betyder renhed, og vi værner om vores miljø. Ved brug af Purezza Premium serveringsflaskerne, er du med til at bremse det store plastforbrug, samt den nuværende høje CO2 udledning i forhold til transport af prefyldte flaskevand.

Det er vores visionat gå forrest i kampen for at fjerne prefyldte flaskevand fra den globale forsyningskæde for restaurationsbranchen.

Navnet “Purezza” blev inspireret af det italienske designs traditioner og værdier, når det kommer tilkvalitet og håndværk. Det er sofistikeret og udviser renhed og enkelhed.. Indflydelsen og inspirationen fra denne italienske arv, har skræddersyet designet af haner og serveringsflasker, som vandet serveres i og som smukt omfavner disse elementer. Purezza har siden sin tilblivelse i 2013 haft en god vækst og bliver i dag anvendt på flere tusinde serveringssteder på tværs af Europa, Nord- og Sydamerika og Australien – med hundredvis af nye brugere hver uge.

Purezza

Purezza-konceptet

Purezza Premium water er en komplet drikkevandsløsning til restaurationer. Du forøger både kvaliteten af dit drikkevand, får et visuelt Premium produkt og muligheden for at øge din indtjening markant. Purezza bruger den nyeste teknologi til filtrering. Det forbedrer smagen og fjerner bakterier og partikler, så dit drikkevand altid har den høje kvalitet, som dine restaurant gæster forventer.

Dette system tilbydes udelukkende til restaurationsbranchen (HoReCa) og det friske, rene og kolde vand kan serveres med eller uden brus i skræddersyede Purezza serveringsflasker.

Vores vision

At være den førende, innovative leverandør af vand løsninger til restaurationsbranchen globalt.

Vores mission

At levere Premium drikkevand med og uden brus til HoReCa-industrien gennem produkter af høj kvalitet og derved fremme bæredygtighed og positive kundeoplevelser.

Purezza

Vores moderselskab

Emmett Culligan startede i 1936 sin virksomhed med en vision om at levere bedre vand til private husholdninger. I dag bidragerCulligan International positivt til menneskers sundhed og velvære over hele verden ved at tilbyde renere og blødere vand gennem miljøvenlige produkter med enestående kundeservice.

Forskning og udvikling er en vigtig del af organisationen, og vi investerer betydeligt i arbejdet med at udvikle og producere innovative kvalitetsprodukter, som anvender højteknologiske vandrensesystemer. Blandt disse kan nævnes FireWall (UV-teknologi).

Vi har et omfattende og voksende globalt distributionsnetværk, som dækker 50 lande på tværs af Nord- og Sydamerika, Europa, Asien, Australien og Sydafrika: Dispensere, der leverer vand til arbejdspladser, hospitaler, skoler, hoteller og restauranter over hele verden.

Waterlogic water cooler

Fordelene ved Purezza