I lyset af den igangværende Corona krise har vi taget alle forholdsregler med hensyn til vores medarbejdere og vores service. Vi har fuldt fokus på hygiejne og følger Sundhedsstyrelsens råd og anvisninger omkring COVID-19. Det betyder, at det kan tage lidt længere tid end normalt, før vi besvarer din forespørgsel.

Purezza-historien

Purezza startede i Australien, som en ide om at genskabe den måde, hvorpå vand blev indkøbt og udbydes til gæster på tværs af steder i restaurationsbranchen. Koldt vand har altid været en vigtig bestanddel i en positiv spise oplevelse for både forbrugere og restauranter, idet vandløsninger med den højeste æstetiske smag og funktionel kvalitet var kernen i denne vision og i sidste ende drev Purezza fødsel.

Denne vision kombineret med en stigende efterspørgsel fra forbrugerne, motiverede Purezza til at lancere et simpelt, nutidigt og godt alternativ til prefyldte flaskevand ved at levere premium vand løsninger, der gjorde det muligt for restaurationer at udnytte deres egen lokale vandforsyning sammen med Purezza. Purezza systemet anvender de nyeste teknologier til at levere rent, forfriskende, smagfuldt og iskoldt vand med eller uden brus, som er sundere, renere og giver en bedre indtjening samtidig med at det er mere miljøvenligt end traditionelle metoder.

Mange restauranter fortsætter dog med at benytte det traditionelle flaskevand, der er et dårligt, dyrt, ineffektivt, miljøskadeligt og er ikke i tråd med forbrugertendenser. Da forbrugerne i stigende grad afviser ikke miljøvenlige tendenser, bliver det unikke koncept med sundt, friskt filtreret vand hurtigt det foretrukne alternativ og omformer forbrugeradfærden.

Purezza betyder renhed, specielt når det kommer til vores miljø. Ved brug af Purezza Premium serveringsflaskerne, er du med til at bremse det store plast forbrug, samt den nuværende høje CO2 udledning i forhold til transport af prefyldte flaskevand.

Dette suppleres af vores vision om at gå forrest i kampen for at fjerne prefyldte flaskevand fra den globale forsyningskæde for restaurationsbranchen.

Navnet “Purezza” blev inspireret af traditionen og værdierne af kvalitet og håndværk, der udviser renhed, enkelhed og sofistikering af italiensk design. Indflydelsen og inspirationen fra denne italienske arv, har skræddersyet designet af haner og serveringsflasker, som vandet serveres i og som smukt omfavner disse elementer.I løbet af de sidste 6 år er Purezza vokset succesfuldt og serveres nu i over 5000 restauranter på tværs af 13 lande gennem Australien, USA og Europa heriblandt Danmark, Norge, Sverige, Tyskland og England. Purezza konceptet har sparet verden for mere end 6 millioner plastik flasker og dette tal er stigende.

Purezza sparkling water tap being used in a restaurant

Purezza-konceptet

Purezza Premium water er en komplet drikkevandsløsning til restaurationer. Du forøger både kvaliteten af dit drikkevand, får et visuelt Premium produkt og muligheden for at øge din indtjening markant. Purezza bruger den nyeste teknologi til filtrering. Det forbedrer smagen og fjerner bakterier og partikler, så dit drikkevand altid har den høje kvalitet som dine restaurant gæster forventer.

Dette system tilbydes udelukkende til restaurationsbranchen (HoReCa) og det friske, rene og kolde vand kan serveres med eller uden brus i skræddersyede Purezza serveringsflasker.

Vores vision

At være den førende, innovative leverandør af vand løsninger til restaurationsbranchen globalt.

Vores mission

At levere Premium drikkevand med eller uden brus til HoReCa-industrien gennem produkter af høj kvalitet og derved fremme bæredygtighed og positive kundeoplevelser.

Purezza premium sparkling and still water bottles

Vores moderselskab

Waterlogic blev grundlagt i 1992 og var et af de første virksomheder, der indførte POU-brugsanlæg (POU) til dispenseringssystemer i Europa. Virksomheden er vokset til en branche førende inden for POU-vandrensning gennem produktdesign, kvalitet, fremstilling og anvendelse af nye og innovative teknologier.

Forskning og udvikling er en nøglefunktion i organisationen, der investerer i produktionen af innovative, høje kvalitetsprodukter suppleret med banebrydende teknologi, såsom Firewall.

Waterlogic har et omfattende og ekspanderende globalt distributionsnetværk, der når over 50 lande i Nord- og Sydamerika, Europa, Asien, Australien og Sydafrika, der leverer dispensere til arbejdspladsen, hospitaler, skoler, hoteller og restauranter globalt.

Waterlogic water cooler

Hvorfor har din restauration brug for Purezza

Vi er sociale