I lyset af den igangværende Corona krise har vi taget alle forholdsregler med hensyn til vores medarbejdere og vores service. Vi har fuldt fokus på hygiejne og følger Sundhedsstyrelsens råd og anvisninger omkring COVID-19. Det betyder, at det kan tage lidt længere tid end normalt, før vi besvarer din forespørgsel.

RESTAURANTER OG CAFÉS

Vand løsninger fra Purezza tilbydes udelukkende til restaurationsbranchen (HoReCa)

En af nøglekomponenterne til at levere en positiv og sund spiseoplevelse til dine gæster er rent koldt drikkevand. Dette kan virke som en enkel og indlysende detalje, men det overses ofte.

Purezza vand løsninger er effektive og tilbyder højt flow og høj kapacitet udelukkende til HORECA-sektoren og til alle typer restauranter, caféer, hoteller, konferencer og cateringsteder, barer og klubber.

Output med høj kapacitet

Vand er blevet en forventet og ofte forsømt del af spiseoplevelsen. Hos Purezza forstår vi værdien og vigtigheden af at give dine gæster rent, koldt vand. Vores vandsystemer leverer output med høj kapacitet, der passer til enhver travl restaurant eller café, samtidig med at den giver muligheden for at øge indtjeningen markant.

Premium branded flasker

Kombiner Purezza systemet med de Premium branded Purezza-flasker, og du har en højkvalitets, iskoldt vandprodukt med eller uden brus, til en brøkdel af prisen for for pakket flaskevand.

PUREZZA, LOKALT ELLER GLOBALT

DET ER DIT VALG

Purezza Premium Water er en del af den globale Waterlogic koncern. Uanset om det er en enkel løsning for kun en eller to restauranter eller en international restaurantgruppe, der søger en koordineret global løsning, er Purezza det klare valg.

FÅ DIT PUREZZA SYSTEM I DAG

Find out more

Hvorfor har din restauration brug for Purezza

Vi er sociale