Opslået på: 16/01/20 Sendt af: Mark Barber
Mange af os forbinder pizza med nem og hurtig mad. Det er retten, der tages med hjem i sofaen, når du ikke orker at lave mad efter en travl dag. Det er retten, der fuldender en god (og måske lidt for sen) bytur med vennerne. Det er retten, der får dig til at tænke ”jeg tager bare en salat i morgen, så går det nok”.
De færreste forbinder pizza med en lækker middag i byen fredag aften.
Men det vil DEJ nu forsøge at lave om. Restaurant DEJ, der ligger på Halmtorvet på Vesterbro, har siden januar 2019 forsøgt at ændre københavnernes pizza-vaner. I stedet for, at pizza er tag-med-hjem-mad, skal det nu være starten-på-en-god-aften-mad. Med deres pizza- og cocktail-bar har de nemlig skabt et sted, der inviterer til fest og hygge, inden aftenen fortsætter i byen.
Allerede når du træder ind på den lille restaurant ikke langt fra kødbyen, er scenen sat for en hyggelig og festlig aften. Med eksotiske planter fra gulv til loft, farverigt neonlys i pærerne og en cocktail-miksende bartender i baren giver DEJ en eksotisk oplevelse, hvor indretningen og stemningen matcher maden.
Er du bare halvt så glad for at eksperimentere og prøve nye ting som kokkene og bartenderne hos DEJ er, så er stedet et besøg værd. Hver måned fører DEJ månedens pizza og månedens cocktail. Og hvis du tror, at du har smagt alle varianter af italiensk pizza, så kan du godt tro om igen.
”Vi kan godt lide at eksperimentere med råvarerne, og det har blandt andet ført til den populære dessert-pizza med nutella, banan og mascapone,” fortæller Ermias, Marketing Manager hos DEJ.
DEJ har et ønske om at være stedet, hvor du tager hen og får noget god mad og en lækker cocktail, inden du tager videre i byen. Og så skal der selvfølgelig være musik til maden. Hver sidste fredag i måneden inviterer DEJ en ny upcoming artist og en DJ til at spille på deres restaurant. På sigt håber de at blive et sted, hvor du går hen for både at spise god mad og høre god musik.
Kort tid efter restaurantens åbning valgte ejeren, Sami Kurjieh, at skifte det traditionelle is- og flaskevand ud med filtreret vand fra Purezza. En udskiftning, der gik hurtigt og har gjort arbejdet nemmere for personalet.
”Vandet er nemt at sælge, fordi valget er nemt for kunderne; de kan kun vælge vandet fra Purezza enten med eller uden bobler. Vandet serveres i de her flotte flasker, der giver det et eksotisk og eksklusivt præg, hvilket går godt i tråd med vores koncept,” fortæller Ermias.
Køber du et glas vand til din pizza, er der vand ad libitum – så kan du med god samvittighed tage en cocktail mere og holde hele aftenen.
Du kan nu finde Purezza i over 8.000 restaurationer i Nordamerika, Europa og Australien. Nøglen til vores succes ligger i vores omfattende udvalg af Purezza-produkter, der gør det muligt for restauranter, caféer, konferencer og hoteller at skabe en sund bundlinje ved at sælge vand med eller uden brus.
Kontakt os for at finde ud af mere eller tale med en Purezza-ekspert i dag for at finde det rigtige produkt til dit sted.