I lyset af den igangværende Corona krise har vi taget alle forholdsregler med hensyn til vores medarbejdere og vores service. Vi har fuldt fokus på hygiejne og følger Sundhedsstyrelsens råd og anvisninger omkring COVID-19. Det betyder, at det kan tage lidt længere tid end normalt, før vi besvarer din forespørgsel.

Vi er på en mission

En grøn mission!

Vi er forpligtet til at reducere vores miljøaftryk og skabe langsigtet værdi for vores kunder gennem bæredygtige vandløsninger.

30 Million

Vores vision er at lede bevægelsen til at fjerne 30 millioner plastik flasker årligt, fra den globale forsyningskæde for restaurationsbranchen, hvilket bidrager til en mere bæredygtig restaurantionsbranche.

Efterhånden som forbrugerende i stigende grad afviser ikke miljøvenlige tendenser, driver det restaurantionsbranchen over til mere etiske og miljømæssigt ansvarlige løsninger. Ved at integrere bæredygtighed i dine menuer gør du en forskel. Med Purezza kan det også påvirke din bundlinje positivt.

Purezza Premium bæredygtige vandløsninger, som giver muligheden for at øge din indtjening markant.

Se mere her

Ved udgangen af 2019 vil Purezza have bidraget til at fjerne næsten 40 millioner engangsflasker fra forsyningskæden for restaurationen siden vores start.


Deltag og sammen gør vi en forskel

JA! Jeg vil gerne være grøn