I lyset af den igangværende Corona krise har vi taget alle forholdsregler med hensyn til vores medarbejdere og vores service. Vi har fuldt fokus på hygiejne og følger Sundhedsstyrelsens råd og anvisninger omkring COVID-19. Det betyder, at det kan tage lidt længere tid end normalt, før vi besvarer din forespørgsel.

Smag på bæredygtigheden under Frederiksberg Rådhus

Opslået på: 21/02/20 Sendt af: Mark Barber

Hvis vi skal nævne én ting, der kendetegner den smukke Restaurant FRKSBRG, må det være dens fokus på bæredygtighed. Den miljøbevidste tilgang er med i alt, hvad de laver. Både når det kommer til det hjemmebryggede øl, maden og sågar vandet, de serverer.

Bryggeriet under rådhuset

Det er ikke mange steder i landet, du finder et bryggeri og et rådhus under samme tag. Men Restaurant FRKSBRG hører til i de nyrenoverede, historiske lokaler under Frederiksberg Rådhus, og i deres køkken gemmer der sig et hjemmebryggeri – Frederiksberg Bryggeri.

”Bryggeriet og de lokale øl, vi laver, er en vigtig del af vores restaurant. Vi har som regel seks forskellige lokale øl og noget cider, som bliver brygget lige her i vores køkken.”, fortæller Michel Zangrando, der ejer Restaurant FRKSBRG.

Og øllet er ikke bare en sidehobby eller noget, de serverer for, at gæsterne har det lidt ekstra sjovt. Øllet spiller faktisk en stor rolle i den mad, der serveres i restauranten.

”Vi laver dansk mad, der passer til øl. Bryggeriet er en del af vores koncept og daglige drift, og vi baserer i høj grad vores mad på det her øl. Vi bruger resterne af de råvarer, vi brygger øllet på som tilføjelser i vores mad. Og det er med til at skille os ud.”, fortæller Michel.

Bæredygtighed og lokalt islæt

Fokus på bæredygtighed fylder meget i Restaurant FRKSBRG. Og udover øl er der én anden ting, der definerer maden i restauranten: Lokale råvarer.

”Vi bruger i høj grad lokale råvarer i både vores øl og mad. Det betyder også, at vores menukort er meget sæsonbaseret. Vi går efter de gode råvarer, vi kan finde uden for meget transport involveret, og de bliver bestemmende for den menu, vi tilbyder. Og det kan gæsterne godt lide.”, lyder det fra Michel.

Vandforbruget er steget – men miljøbelastningen er faldet

Også når det kommer til vandet, går ønsket om en bæredygtig forretning igen. Restaurant FRKSBRG serverer vand fra Purezza, der tappes direkte fra hanen. Det gør de bl.a. for at spare på transport af vandflasker – der i øvrigt også typisk kommer i plastikemballage.

”Vandet fra Purezza tappes direkte fra hanen, og det går godt i tråd med vores værdier og den oplevelse, vi gerne vil give vores gæster. Med Purezzas løsning kommer vandet ikke på en flaske, der er transporteret langvejs fra. Vi sparrer altså både på transporten og plastikforbruget, og det er vigtigt for os. Så kan vi både tilbyde vores eget øl og vores eget vand.”, forklarer Michel.

Udover det grønne og miljørigtige perspektiv, Restaurant FRKSBRG lægger vægt på, peger Michel også på en anden fordel ved Purezzas løsning:

”Efter vi har fået Purezza, kan vi se, at vores gæster simpelthen drikker mere vand end før. De virker vilde med det – både på grund af smagen og det faktum, at vi er med til at passe på kloden.”

Er bæredygtighed også et prioriteret fokusområde i din restaurant?Læs mere om, hvordan vi arbejder med bæredygtighed her.

Er du interesseret i at servere Purezza på din restaurant?

Du kan nu finde Purezza i over 8.000 restaurationer i Nordamerika, Europa og Australien. Nøglen til vores succes ligger i vores omfattende udvalg af Purezza-produkter, der gør det muligt for restauranter, caféer, konferencer og hoteller at skabe en sund bundlinje ved at sælge vand med eller uden brus.

Kontakt os for at finde ud af mere eller tale med en Purezza-ekspert i dag for at finde det rigtige produkt til dit sted.

Vi er sociale