I lyset af den igangværende Corona krise har vi taget alle forholdsregler med hensyn til vores medarbejdere og vores service. Vi har fuldt fokus på hygiejne og følger Sundhedsstyrelsens råd og anvisninger omkring COVID-19. Det betyder, at det kan tage lidt længere tid end normalt, før vi besvarer din forespørgsel.

Merchandise og tilbehør

Purezza tilbyder reklamemateriale, der hjælper med at få mest muligt ud af dit Purezza-system.

Serveringsflasker

Purezza premium sparkling and still water bottles


Server dit Purezza-vand i vores stilfulde og miljøvenlige Purezza serveringsflasker. Vores flasker kan genanvendes op til 6000 gange. Ved brug af Purezza Premium serveringsflaskerne, er du med til at bremse det store plast forbrug, samt den nuværende høje CO2 udledning i forhold til transport af prefyldte flaskevand

VORES FLASKER FÅS I 750ml og 350ml

TILBEHØR

For yderligere at forbedre Purezza oplevelsen i din restauration, leverer vi funktionelt, Purezza-mærket tilbehør, som kan tilkøbes. Kontakt din salgsrepræsentant for yderligere oplysninger.

Opvaskebakke

Opvaskebakke

Opvaskebakken hjælper restaurationen med at sikre, at et rent og hygiejnisk produkt leveres til forbrugeren. Opvaskebakken passer ind i en industri opvaskemaskine.

Sirup

Sirup

Indtægtsmuligheden for din restauration kan øges markant ved at tilføje sirupper eller basale ingredienser til Purezza sparkling water. Enkle, organiske sirupper med frugt og med lavt indhold af sukker og naturlige frugtingredienser er let tilgængelige på alle markeder.

DERFOR HAR DIN RESTAURANT BRUG FOR PUREZZA

Vi er sociale