I lyset af den igangværende Corona krise har vi taget alle forholdsregler med hensyn til vores medarbejdere og vores service. Vi har fuldt fokus på hygiejne og følger Sundhedsstyrelsens råd og anvisninger omkring COVID-19. Det betyder, at det kan tage lidt længere tid end normalt, før vi besvarer din forespørgsel.

Merchandise og tilbehør

Purezza tilbyder reklamemateriale, der hjælper med at få mest muligt ud af dit Purezza-system.

Serveringsflasker

Purezza premium sparkling and still water bottles


Server dit Purezza-vand i vores stilfulde og miljøvenlige Purezza serveringsflasker. Vores flasker kan genanvendes op til 6000 gange. Ved brug af Purezza Premium serveringsflaskerne, er du med til at bremse det store plast forbrug, samt den nuværende høje CO2 udledning i forhold til transport af prefyldte flaskevand

VORES FLASKER FÅS I 750ml og 350ml

TILBEHØR

For yderligere at forbedre Purezza-oplevelsen i din restauration, leverer vi funktionelt, Purezza-mærket tilbehør som kan tilkøbes. Kontakt din salgsrepræsentant for yderligere oplysninger eller udfyld formularen.

Opvaskebakke

Opvaskebakke

Opvaskebakken hjælper restaurationen med at sikre, at et rent og hygiejnisk produkt leveres til forbrugeren. Opvaskebakken passer ind i en industri opvaskemaskine.

purezza Aqua Dosa

Aqua Dosa

Aqua Dosa-desinficeringssæt hjælper med at sikre et rent og hygiejnisk Purezza system

Sirup

Sirup

Indtægtsmuligheden for din restauration kan øges markant ved at tilføje sirupper eller basale ingredienser til Purezza sparkling water. Enkle, organiske sirupper med frugt og med lavt indhold af sukker og naturlige frugtingredienser er let tilgængelige på alle markeder.

purezza Coasters

Coasters

Nyttige og billige, coasters med Purezza logo, fuldender Purezza oplevelsen.

Glas

Glas

Maksimer dine kunders oplevelse ved at servere Purezza-vand i vores Purezza vandglas.

POINT-OF-SALE MARKETING SUPPORT

En af de vigtigste fordele ved Purezza er udvalget af salgssteder, som vi leverer for at hjælpe med at markedsføre Purezza i restauranten.

Her er nogle eksempler:

A3/A2 Poster

purezza A3 / A2 POSTERS

Window Stickers

purezza WINDOW STICKERS

Bottle Hangers

purezza BOTTLE HANGERS

Table Talkers

purezza TABLE TALKERS

Vi er sociale