Purezza blog

Læs vores blog om vores succeshistorie, kundeinterviews og gode tips om mad og drikke

Fem måder at gøre dit hotel mere bæredygtigt

Opslået på: 26/02/20 Sendt af: Mark Barber

Efterhånden som virksomheder over hele verden arbejder på at gøre deres organisationer mere bæredygtige, så bliver det også vigtigere og vigtigere for hoteller, restauranter og cafeer.…

Læs mere

Smag på bæredygtigheden under Frederiksberg Rådhus

Opslået på: 21/02/20 Sendt af: Mark Barber

Den miljøbevidste tilgang er med i alt, hvad de laver. Både når det kommer til det hjemmebryggede øl, maden og sågar vandet, de serverer.

Læs mere

Alt det bedste fra det franske køkken – midt i København

Opslået på: 20/01/20 Sendt af: Mark Barber

Lækker mad, gennemført stil og en snert af romantik. Findes der noget mere fransk? Det skulle da lige være en lun croissant og en friskbrygget kop kaffe. Alt sammen finder du i den…

Læs mere

Restauranten som ændrer vores pizza-kultur

Opslået på: 16/01/20 Sendt af: Mark Barber

Sami Kurjieh af DEJ, at skifte det traditionelle is- og flaskevand ud med filtreret vand fra Purezza. En udskiftning, der gik hurtigt og har gjort arbejdet nemmere for personalet.…

Læs mere

Boost din restaurants overskud

Opslået på: 13/11/19 Sendt af: Sidrah Ahmad

Cafes and restaurants are waking up to an opportunity by removing single use items from their venue to boost their bottom line and reduce overhead costs.

Læs mere

Bakterieinfektion i drinks

Opslået på: 02/07/19 Sendt af: Sidrah Ahmad

Det er tydeligt, hvor stor en trussel bakterieinfektioner er for restauranter og underholdningssteder. Leverandører af drikkevare skal være opmærksomme på faldgruberne.

Læs mere

Er danskvand usundt?

Opslået på: 02/07/19 Sendt af: Sidrah Ahmad

I modsætning til sukkerholdige energidrikke, som er fyldt med kalorier, så er danskvand sukkerfrit. Det er friskt, boblende og smager fantastisk.

Læs mere

Kan danskvand hydrere mine gæster?

Opslået på: 02/07/19 Sendt af: Sidrah Ahmad

Efter en del kritik er denne boblevand blevet mishandlet en smule. Hvad vi før har set som det rene gas, skal nu ses som en sprudlende ledsager.

Læs mere

Vi er sociale