Purezza Kundereferencer

Kundereferencer

Vores tilfredse kunder er vores bedste ambassadører. Læs mere om, hvad de har, at sige om Purezza.

Radisson Blu Silkeborg

Radisson Blu Silkeborg – Benjamin

"Purezza fungerer bare, det nemt, enkelt og det sparer os for en masse håndtering. Kunderne elsker flaskerne, de vil købe dem med hjem. Det leverer høj vandkvalitet og opfylder vores forventninger."

Valsen - brasserie & café - Den daglige leder udtaler

"Purezza konceptet er enkelt og funktionelt. Det lækre filtreret vand i de stilfulde Purezza glasflasker er meget populært blandt vores gæster. Personalet har taget rigtigt godt imod Purezza, da det giver os mere plads og samtidig er let at betjene. Det gør os glade at have indgået et samarbejde med Purezza Premium Water, da det med til at højne vores kvaliteten af drikkevand, fremfor de almindelig flaskevand. Purezza bidrager til vores eksisterende strategi, som er at tænke grønt og spare miljøet for høje CO2-udslip, samt brug af store mængde plastmaterialer.”

Valsen - brasserie & café

Hotel Amerika

Hotel Amerika Den adm. direktør udtaler

"Purezza Premium Water er et komplet koncept som er klar til brug, simpelt plug & play system. Mine medarbejdere kan tydeligt mærke fordelene ved Purezza, det letter arbejdsgangen betydeligt, lagerkapacitet og det rene vand har ALTID den helt rigtige temperatur. Purezza har ingen hage, alt fra samtalen med sælgeren, til levering, installering, og selve produktet i brug, har fungeret upåklageligt. Alt i alt, så er Purezza Premium Water et gennemtænkt produkt, flaskerne er enestående, still water delen er dejlig friskt og blødt. Desuden er Purezza sparkling virkelig en behagelig form for bobler/danskvand."

Har du ambitioner - og ønsker du at tilbyde dine gæster vand fra Purezza?