Fordele ved Purezza

Forøg kvaliteten på dit drikkevand med Purezza

Det danske vand filtreres, tappes og serveres i en stilren flaske. Et perfekt samspil mellem tappet vand og et produkt i en miljøvenlig proces.

Har du ambitioner - og ønsker du at tilbyde dine gæster vand fra Purezza?

Purezza Premium water er en komplet drikkevandsløsning til restaurantioner

Danmark er et af de få lande i verden som næsten har 100% rent drikkevand. Der er højere krav til det danske drikkevand, end hvad der er til vand på flaske. Dette gør at flere danske Michelin-kokke bruger vand direkte fra hanen til deres madlavning. Purezza løsningen kobles på den eksisterende vandforsyning, hvorefter det renser, filtrer og køler det danske vand ned, så i kan tappe still og sparkling vand.

Tap dit eget premium filtrerede drikkevand Purezza

Vand af den højeste kvalitet

Uanset om du serverer vand med eller uden kulsyre, vil det altid være frisktappet og dine gæster vil få vand af den højeste kvalitet - hver gang.

Tænkt grønt, tænkt Purezza

1 liter vand tappet fra den danske hane giver 1000 – 2000 gange mindre CO2 fremfor 1 liter flaskevand. CO2-udslippet fra 1 liter kildevand (købt på 2 halvliters vandflasker) svarer til CO2-udslippet fra at køre 1 km i en bil. CO2 udslippet fra det danske forbrug af flaskevand (inkl. Produktion af plastikemballagen) er over 25 millioner kilo. Det svarer til alle Danmarks 2,3 mio. biler kørte 94 km hver dag.

Vores udstyr og flasker fremstilles i EU. Flaskerne kan genbruges mange gange, før de skal sendes til genanvendelse. Det gør vores løsning til en af de mest miljøvenlige løsninger til filtreret og afkølet danskvand.

Tap dit eget premium filtrerede drikkevand Purezza

Purezza til personalet

Til personalet

Glem ikke dit personale! Et Purezza system giver vand ad libitum til personalet. Uanset om de foretrækker vand med eller uden kulsyre, er det vigtigt at drikke vand under arbejdet, det giver et gladere og mere produktivt personale, det vil altid blive værdsat af kunderne.